20. ples ŠD – 17.2.2020

26.02.2020 23:17

    V letošním školním roce byla před námi náročnější příprava plesu, než tomu bylo minulý rok. Náš ples letos slavil své 20. výročí od jeho vzniku, a tak jsme se snažili o to, aby náš ples byl co nejhezčí. Původní termín plesu byl 7.2.2020, kdy měly děti ředitelské volno a druhý den by měly možnost se vyspat a odpočinout si. V tomto období byla nemocnost dětí na naší škole tak vysoká, že jsme se rozhodli původní termín zrušit. Náhradní termín jsme přesunuli na 17.2.2020.

    20. ples školní družiny se uskutečnil tedy 17.2.2020 v místní sokolovně, za to děkujeme paní starostce. Od 16:30 se v sále začali scházet naše tanečnice a tanečníci v krásném společenském oblečení. Celkem se nám tu sešlo okolo 140 dětí. Celý večer nás tu doprovázel svoji hudbou pan učitel ze ZUŠ M. Jirovský. Na programu večera byl hlavně tanec, uskutečnila se soutěž o nejlepší tanečnici a tanečníka, soutěž tanečních párů, volba královny a krále plesu, losování hlavní tomboly, ukázka country tance žáků 4. ročníku, předávání malé tomboly. Na tanečním parketu se dnešní večer tančil valčík, polka, makaréna, rockenroll, mazurka, ptačí tanec, gangam style, boky, ram sam sam, … Musíme pochválit naše malé tanečnice a tanečníky za elegantní společenské oblečení a za vzorné chování po celou dobu trvání akce. Večer nám utekl jako voda a ve 20:30 se na sále začali scházet rodiče, aby si vyzvedli své děti. Tento večer usínaly děti později a ráno se jim asi nechtělo vstávat do školy, ale věříme tomu, že si večer skutečně užily a budou na něho rády vzpomínat.

    Děkujeme všem, kteří nám s touto akcí pomohli a všem sponzorům, kteří se postarali dětem o vskutku bohatou tombolu. Fotky z plesu dodatečně umístíme na naše stránky a dodatečně zhotovíme i DVD.

TANEČNICE PLESU:

  1. místo: D. Vodičková

  2. místo: T. Doskočilová

  3. místo: L. Zárubová


TANEČNÍK PLESU:

  1. místo: D Revunec

  2. místo: T. Havlík

  3. místo:  V. Veselík


TANEČNÍ PÁR PLESU:

  1. místo: M. Teplá a M. Novotný

  2. místo: E. Richterová a M. Beránek

  3. místo: A. Nováková a A. Krejčí

KRÁLOVNA PLESU: D. Vodičková

KRÁL PLESU: P. Baťa