Sběr mobilů 2017/18

26.04.2018 08:41

C:\Users\Kantor\Desktop\obr pomozte gorilám.JPG


https://www.remasystem.cz/images/pictures/pg/Strážce_pralesa.jpgPokud se chcete zapojit do letošního ročníku projektu Strážce pralesa a máte ještě starý nefunkční mobil či tablet, přineste ho do čtvrtka 26. dubna 2018.

Mobily bychom měli nejpozději do 4. května odeslat do recyklačního centra tak, aby se zaevidoval počet, který jsme sesbírali. Teprve pak budeme zařazeni do výsledků soutěže.

Slavnostní vyhlášení letošního ročníku proběhne 22. května 2018 v ZOO Praha. Podařilo se mi opět zajistit zdarma dopravu do Prahy. Sponzorsky nás podpoří firma IVECO Vysoké Mýto.

Již teď bych chtěla moc poděkovat všem žákům i učitelům, kteří pomohli dobré myšlence a podpořili tím ochranu goril nížinných přímo v Africe.

Začátkem května proběhne výběr žáků, kteří pojedou na vyhlášení výsledků do ZOO Praha.  Bylo by fajn, kdyby do zoologické zahrady mohli jet všichni, kteří donesli alespoň 1 mobil či tablet. Bohužel autobus má omezený počet míst. Proto budeme při výběru žáků s třídními učiteli zohledňovat počet přinesených mobilů a také chování a školní práci žáků.

Ještě jednou všem děkuji. ☺ Darina Holomková