Svatba ve družině – 27.1.2021

03.02.2021 19:06

Svatba je jednou z pěkných událostí v našem životě. Od dětí přišel nápad udělat si takovou svatbu „na zkoušku“. Zamilovaný pár jsme tu měli, a tak začaly přípravy se svatbou. Děti byly nadšeny už ze samotné přípravy. Před svatbou nechyběly ani svatební koláčky!

Své ANO si tento den řekli Terezka Doskočilová a Tobias Novotný. Atmosféra byla u nás tento den slavnostní a plná očekávání. Všechny děti braly svatbu velmi vážně, převlékly se do společenského oblečení a očekávaly příchod nevěsty a ženicha.

Za svatebního pochodu vstoupila do naší obřadní síně nevěsta s ženichem, svědci, družičky a ostatní svatební hosté. Proběhl svatební obřad, výměna prstýnků, podpisy a svatební přípitek. Následovala gratulace svatebčanů a děti přešly na svatební hostinu. Nechybělo rozbíjení talíře, krájení dortu, hod kyticí, první tanec novomanželů, rozbalování svatebních darů a svatební zábava.

Odpoledne jsme si náramně užili. Velké poděkování patří paní Doskočilové, paní Hrubé a paní Drbalové za svatební pohoštění.